Deze website gebruikt cookies voor analytische en functionele doeleinden. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing en het gebruik van deze cookies.

Een glazen overkapping

Glazen overkapping
staan vaak synoniem voor warmte, maar onze glazen overkappingen bieden iets geheel anders! Ze zijn uitgerust met standaard glazen ruiten of wit gecoat glas dat warmte juist afstoot en een aangename schaduw creƫert. Wanneer dit gecombineerd wordt met een vernevelingsinstallatie, bieden deze overkappingen een aanzienlijke verkoeling, ideaal tijdens warme zomerfestivals of lokale feestweken. Onze glazen overkappingen kunnen ook zonder ondervloer worden geplaatst, en worden gemaakt van 100% veiligheidsglas. Bovendien zijn alle gebruikte materialen volledig recyclebaar! Of je nu bescherming zoekt tegen de zon of voor een plotselinge zomerse bui, onze glazen overkappingen bieden een unieke oplossing!
Een echte eyecatcher op evenementen
Onze glazen overkappingen zijn meer dan alleen functioneel, ze voegen ook een unieke esthetische waarde toe aan jouw evenement! Door hun ontwerp en constructie kunnen ze hoger gebouwd worden dan onze standaard , wat resulteert in een ruimtelijk en open gevoel. Met een hoogte van drie meter bieden ze voldoende ruimte voor alle mogelijke festiviteiten. Deze overkappingen zijn daarmee niet alleen praktisch, maar vormen ook een aantrekkelijke eyecatcher op jouw buitenlocatie, of het nu een festival of een ander zomers openluchtevenement is. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen!

Glazen overkapping
Een glazen overkapping
Een glazen overkapping
Een glazen overkapping
Een glazen overkapping
EEen glazen overkapping
Een glazen overkapping
EEen glazen overkapping
Een glazen overkapping