Deze website gebruikt cookies voor analytische en functionele doeleinden. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing en het gebruik van deze cookies.

Een als beursstand

Beursstand
Val op tijdens een vakbeurs met een ! Een huren als beursstand geeft de transparante uitstraling die jouw merk uit moet stralen.
Beursgangers kijken naar binnen en worden getriggerd, ze willen absoluut weten wat er binnen aan de hand is. Zo wek je precies de juiste emotie: Interesse. En het ijs is ook al gebroken!
Een beurs betekent essentiele promotie voor elk bedrijf, de ideale plek om te netwerken, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied maar bovenal de uitgelezen plek potentiele klanten aan te spreken.
Originele beursstand
Een op de beursvloer is iets nieuws, innovatief en duurzaam. Door een te huren als beursstand zuig je mensen naar je toe.
Een beurs is een uitgelezen gelegenheid om op te vallen. Je bereikt mensen door een originele beursstand te huren, er ontstaat een buzz over jouw product. Door het enthousiasme dat je uitstraalt wil men graag geassocieerd worden met jouw merk. Een goede kans die gepakt moet worden.
Door een te huren als beursstand creer je een eigen afgeschermd plekje binnen de beurs, die toch openheid uitstraalt. Dit geeft je de tijd mensen echt persoonlijk te benaderen en op je gemak tot de essentie te komen: De kwaliteit van jouw product en aandacht voor de klant.

Een als beursstand
Een kas als beursstand in een binnensituatie, verlicht
Een kas als beursstand in een binnensituatie, losstaand in het midden van de ruimte
Een kas als beursstand in een binnensituatie, als een presentatieruimte
Een 3d schets van een kas als beursstand in een binnensituatie, als een presentatieruimte
Een kas als expositieruimte in een buitensituatie
Een kas als beursstand in een binnensituatie, als een presentatieruimte
Een kas als presentatieruimte op een beurs
Een kas als pofcastruimte op een beurs