Kas huren voor evenementen

De Nederlander heeft steeds meer plezier, dat blijkt wel uit de vele evenementen die worden georganiseerd. Superleuk!

Van muziekfestivals tot ‘swan markets’ tot food truck festivals en openlucht bioscopen. Elke week worden er wel een aantal festivals en evenementen gehouden.

Om eruit te springen als evenement en het mensen optimaal naar hun zin te maken wil je als organisatie komen met iets nieuws, functioneel en, het liefst, duurzaam.

Een kas huren voor evenementen past perfect in dat plaatje. De constructie is niet alleen ijzersterk en voor allerlei activiteiten in te zetten, ook hergebruiken we al onze materialen, levert het gratis zonne-energie op en is het enorm origineel.

Een Zuigende werking

Bezoekers van evenementen worden naar een kas toegezogen. Van buiten zien ze wat er gebeurt…nieuwsgierigheid wint het vervolgens…en naar binnen stappen is onvermijdelijk.

Door het open karakter en laagdrempeligheid voelen ze zich onderdeel van een groter geheel. Ze ontwikkelen vanzelf een brede glimlach. Precies de doelstelling van elk evenement.

Het licht is mooi, je kunt naar buiten kijken, het geeft een ruim gevoel en de ruimte is meteen gezellig. Maar bovenal: het sluit goed aan bij onze agrarische producten. De kas geeft je het gevoel nog dichter bij de bron te zijn”. Annelou van Grinsven, initiator van Dynamic Food.

Wie: Winterfestival Grasnapolsky

Grootte: 4.60 x 21 meter

Waar: Radio Kootwijk

Wat: De kas wordt gebruikt als rustplaats en bar. Even lekker bij komen van al het muziekgeweld.

Wie: Butcher’s Heaven

Grootte: 9 x 12 meter

Waar: Centrale Markthal Amsterdam

Wat: Vleesch vleesch vleesch. De kas wordt gebruikt voor workshops over hoe rundvlees het lekkerst bewerkt en bereid kan worden. Lekker!

Grootte: 9 x 12 meter

Waar: Westergasfabriek Amsterdam

Wat: ‘Koffielab. Het testen van nieuwe koffies door bekend merk Illy. Zalig zeg, even een lekker bakje doen.