Kas huren als tijdelijke ruimte

Een kas als tijdelijke ruimte huren is een prachtige oplossing. De ruimte is multifunctioneel en het tijdelijke onderkomen kan precies op jouw manier worden ingericht.

Tijdens alle 4 seizoenen is een kas een uitstekende oplossing voor een tekort aan ruimte. Weersverschijnselen zijn geen partij voor de tijdelijke ruimte. De ijzersterke kas kan uitstekend tegen harde wind en blijft kurkdroog.

Te veel zon? Dan gaan de luchtramen in het dak van de kas wijd open zodat het lekker luchtig blijft binnen.

Tijdelijke uitbouw restaurant

Heb je een tijdelijke ruimte nodig tijdens een verbouwing van je restaurant? Een kas huren is de oplossing!

Met een kas als uitbouw van je restaurant kan je ook in de winter klanten blijven serveren. Zet een kacheltje neer en profiteer optimaal van elk straaltje zon. Het restaurant wordt dan wel verbouwd, met een kas als tijdelijke vervangende ruimte lever je niks in qua sfeer en gezelligheid.

Tijdelijke ruimte voor lokale activiteiten

Ook als ruimte om tijdelijk (buurt) activiteiten in te organiseren is een kas huren een ideale optie. De tijdelijke ruimte is in een mum van tijd opgebouwd en volledig klaar om optredens, lezingen, kookcursussen, spellen voor kinderen, voorleesochtenden en veel meer onder te brengen.

IMG_1152 1024x680

Wie: Restaurant de Roskam

Grootte: 4.80 m bij 12 m

Waar: Houten

Wat: Binnen werd het restaurant verbouwd. De kas diende als tijdelijke vervanging van de binnenruimte.

DSC029601-1024x681

Wie: Nieuwbouwproject Willemsbuiten

Grootte: 4.80m bij 12m

Waar: Tilburg

Wat: De kas werd tijdelijk neergezet en fungeerde als tijdelijke ruimte voor activiteiten voor toekomstige bewoners van de nieuwbouwwijk.