Kas huren als horeca-uitbreiding

In de winter kan het terras van je restaurant of hotel loze ruimte zijn. Door een kas te plaatsen op je terras vergroot je je capaciteit en heb je een prachtig uithangbord voor je zaak.

Kerst- of Nieuwjaarsborrels, diners van grote groepen, een extra buitenbar of simpelweg een uitbreiding van tafels. Met een terrasoverkapping vergroot je je horeca etablissement in 1 klap.

Duurzaam en open

Een kas straalt duurzaamheid en openheid uit, precies waar de moderne consument naar op zoek is. Klanten, maar ook werknemers, voelen zich hier prettig bij.  In de kas is het lekker genieten van een drankje en hapje, met uitzicht en in een authentieke omgeving. Ideaal!

 

Wie: De Oude Duikenburg in Echteld

Grootte: 9 x 15 m

Wat: De kas wordt gebruikt als extra ruimte bij het partycentrum.

Wie: Beach Club Manta in Scheveningen

Grootte: 4.6 m. x 10 m.

Wat: De kas wordt gebruikt als uitbouw van de strandtent.