Kas huren als mobiele kantoorruimte

Transparantie vergroten op de werkplek is een belangrijk streven op elk kantoor. Door een kas te huren als mobiele kantoorruimte bereik je precies dit.

Iedereen kan zien wat er binnen gaande is. Transparantie – zowel letterlijk als figuurlijk – bevordert de teamspirit en is belangrijk onderdeel van het nieuwe werken.

Het kantoor, of werkplek, een open karakter geven is al een tijd een trend binnen organisaties, het is een essentieel onderdeel geworden van de bedrijfscultuur.

Duurzaam en hip

Ook duurzaamheid uitstralen als bedrijf is belangrijk – niet alleen voor potentiële klanten, maar zeker ook voor werknemers, ze voelen zich daar prettig bij.

In de kas zit je afgeschermd maar toch kan iedereen je zien. Precies het open karakter dat je wil creëren in jouw kantooromgeving. Ook voor een tijdelijk evenement op kantoor, is de mobiele kantoorruimte een ideaal middel: de kas is multifunctioneel en mobiel.

Gebruik de mobiele kantoorruimte als tijdelijke vergaderruimte – helemaal ideaal!

Een kas op kantoor kan ook als als gezellige lunchplek dienen of een plek om even de week door te nemen onder het genot van een goede bak koffie.

Een kas huren als mobiele kantoorruimte straalt bewustzijn voor mens en milieu uit, maar belangrijker nog: het ziet er geweldig hip uit!

 

 

DSC_8636
Wie: Muziekcentrum het IJ in AmsterdamGrootte: 3m bij 4m

Wat: Tijdelijke kantoorruimte voor een componist. Na 24 uur solitair vergaderen werd er een muziekstuk geproduceerd.

Wie: Stroomversnelling

Grootte: 4.6 m. x 6 m.

Wat: De kas werd gebruikt als ruimte voor vergadering en workshops.