kas huren als beursstand

Kas huren als beursstand

Val op tijdens een vakbeurs met een kas! Een kas huren als beursstand geeft de transparante uitstraling die jouw merk uit moet stralen.
Beursgangers kijken naar binnen en worden getriggerd, ze willen absoluut weten wat er binnen aan de hand is. Zo wek je precies de juiste emotie: Interesse. En het ijs is ook al gebroken!

Een beurs betekent essentiële promotie voor elk bedrijf, de ideale plek om te netwerken, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied maar bovenal de uitgelezen plek potentiële klanten aan te spreken.

Originele beursstand

Een kas op de beursvloer is iets nieuws, innovatief en duurzaam. Door een kas te huren als beursstand zuig je mensen naar je toe.

Een beurs is een uitgelezen gelegenheid om op te vallen. Je bereikt mensen door een originele beursstand te huren – er ontstaat een buzz over jouw product. Door het enthousiasme dat je uitstraalt wil men graag geassocieerd worden met jouw merk. Een goede kans die gepakt moet worden.

Door een kas te huren als beursstand creëer je een eigen afgeschermd plekje binnen de beurs – die toch openheid uitstraalt. Dit geeft je de tijd mensen echt persoonlijk te benaderen en op je gemak tot de essentie te komen: De kwaliteit van jouw product en aandacht voor de klant.

kas huren als beursstand

Wie: Financieel dagblad

Grootte: 4.5 x 21 m

Waar: Kromhouthal Amsterdam

Wie: Satteliet meubels

Grootte: 4.60 x 9 meter

Waar: Beurs Facilitair, Jaarbeurs Utrecht

Wat: Satteliet verzorgt meubels en decoratie voor bedrijven