Blog Post

Wat kan je in een huurkas? Een top 3

Je kan een hele hoop kanten op met de bestemming van een huurkas. Maar ga je nou links, rechts, oost, noord, horizontaal of tussen de regels door?

Nou, je kan er muziek in spelen, geld ophalen voor het goede doel of het wereldrecord series kijken verbreken. Maar ja, je kan ook gewoon bier tappen. Dat loopt altijd lekker.

Maar wat nog meer? Bij deze de top 3 van de allergaafste bestemmingen van een huurkas van kasverhuur.nl in het afgelopen half jaar.

3. De Kas als tijdelijke galerie

Goede kunst verdient het om geëxposeerd te worden. Waar en hoe dit gebeurt is net zo belangrijk als de kwaliteit van de kunst. Soms wordt ook de galerie zelf kunst. Zeker als deze een kas is..

In Rotterdam tijdens het festival Kunst in het Witte de Withkwartier afgelopen september werd een huurkas gebruikt als tijdelijke galerie om schilderijen te exposeren. De werken zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Alleen is het niet zo dat de beperking ze beperkt extreem toffe kunst te maken. Integendeel.

En wat bleek, kunst gaat erg lekker in een kas. De tijdelijke galerie stond op een prachtig centrale locatie op het museumplein in Rotterdam en de bezoekers bleven maar toestromen, maar dat lag niet alléén aan de kas natuurlijk. Die gasten kunnen wat!

Galerie

2. De kas op je terras

In Ede in Het Oude Politiebureau weten ze wel wat stijl is. Het restaurant zelf is gevestigd in, je raad het al, het voormalig politiebureau van Ede en is ruim en smaakvol ingericht.

Het sprak voor zich dat ze ook buiten op het terras hun stijl wilden uitdragen. Hoe? Een huurkas!

Van begin december tot eind januari werd een kas geplaatst op het terras. Het glazen huis werd ingericht met een knusse houtkachel en simpele trendy meubels en kleden waardoor een lekker gemoedelijke sfeer ontstond.

De kas werd onder meer gebruikt voor groepsdiners, kerstborrels en nieuwjaarsrecepties.

 tOudePolitiebureau

1. De kas als pop-up restaurant

Het Haagse restaurant Mama Kelly heeft een stormachtig jaar achter de rug. Direct na de lancering is het eigentijdse concept keihard gegaan, met een prominente rol op de Horecava 2016 als gevolg.

Daar, op locatie in de RAI, verzorgde de urban bistro een pop-up restaurant. Bezoekers van de Horecava konden na het bezoeken van de beurs genieten van een heerlijk vers bereide cuisine. In een huurkas!

Alles werd in het pop-up restaurant vers bereid, tot en met de mayonaise en het brood aan toe. Mmm smullen!

 

 

 Mama-Kelly

Related Posts

Het glazen huis van Vlaardingen

Vlaardingen 11 december 2015 - Als steun voor 3FM’s Serious Request heeft ook Vlaardingen...

‘Brand kas’ van Brand Bier op Zomerparkfeest Venlo groot succes

Venlo 25 Augustus 2015 – Op het Zomerparkfeest in Venlo is een huurkas van...

Onze nieuwe website is online!

Na weken en weken van zwoegen, slapeloze nachten én plezierig werken presenteren we vol...

Kasverhuur voor evenementen nieuwe trend

22 Oktober 2014. Een tijdelijke ruimte neerzetten tegen een schappelijke vergoeding is vaak een...