Blog Post

Het glazen huis van Vlaardingen

Vlaardingen 11 december 2015 – Als steun voor 3FM’s Serious Request heeft ook Vlaardingen haar eigen glazen huis. Vanaf 12 december 16:00 uur staat de Westerhavenkade, en eigenlijk het hele dorp, in het teken van het goede doel. En het glazen huis is een kas, opgebouwd door kasverhuur.nl.

In het glazen huis Vlaardingen wordt 24 uur lang televisie en radio gemaakt. Rondom het huis wordt een Kerstmarkt gehouden om de gezelligheid nog verder op te stuwen. Ook worden ludieke challenges gehouden om zoveel mogelijk geld voor het goede doel in te zamelen.

En wat een mooi doel heeft Serious Request dit jaar: onderwijs voor jongeren in oorlogsgebieden. Deze groep mensen loopt niet alleen het risico om traumatisering, ook hun ontwikkeling komt vaak stil te liggen doordat onderwijs niet meer gegeven wordt. Juist voor de wederopbouw van deze regio’s na de oorlog is een hoog kennisniveau erg belangrijk.

We zijn blij dat we onze huurkassen ook kunnen inzetten als glazen huis voor Serious Request. Geweldig om zo ook ons steentje bij te kunnen dragen. Zet hem op Vlaardingen!

Meer informatie op glazenhuisvlaardingen.nl

Related Posts

Wat kan je in een huurkas? Een top 3

Je kan een hele hoop kanten op met de bestemming van een huurkas. Maar ga je nou...

‘Brand kas’ van Brand Bier op Zomerparkfeest Venlo groot succes

Venlo 25 Augustus 2015 – Op het Zomerparkfeest in Venlo is een huurkas van...

Onze nieuwe website is online!

Na weken en weken van zwoegen, slapeloze nachten én plezierig werken presenteren we vol...

Kasverhuur voor evenementen nieuwe trend

22 Oktober 2014. Een tijdelijke ruimte neerzetten tegen een schappelijke vergoeding is vaak een...