Blog Post

‘Brand kas’ van Brand Bier op Zomerparkfeest Venlo groot succes

Venlo 25 Augustus 2015 – Op het Zomerparkfeest in Venlo is een huurkas van kasverhuur.nl, voor de gelegenheid omgedoopt tot Brand Kas, een fijne locatie gebleken voor een biertje en een hapje. Brand Bier schonk in de kas namelijk haar rijke assortiment speciaalbieren in combinatie met met uiterst complementaire Mediterraanse cuisine.

De 39ste editie van het gratis Venlose Zomerparkfeest trok maar liefst een recordaantal van 80.000 bezoekers. Door de traditioneel brede programmering, zoals de nederrock van Jett Rebel, kleinkunst van Andre Manuel en de soulvolle stem van Kovacs, is dit Limburgs festival uitgegroeid tot een ware parel op de Nederlandse festivalkalender.

De Brand Kas was geplaatst op een rustige plek van het festivalterrein, een perfecte plek zo bleek. In de luwte van de grote podia werd echt speciaal bier in een echt glas geserveerd. Doordat de kas kunstmatig afgesloten was van de rest van het terrein was dit pure genieten van onvervalst vakmanschap in bierglazen mogelijk.

De Speciale bieren van Brand Bier zoals ‘Zwaar Blond’, ‘Imperator’ en ‘Weissener’ vloeiden rijkelijk en smaakten dus prima in combinatie met de fijne Mediterrane gerechten die werden geserveerd. Volgend jaar weer!

Zie video (gemaakt door Parkpraet-TV) voor een sfeerimpressie

Related Posts

Wat kan je in een huurkas? Een top 3

Je kan een hele hoop kanten op met de bestemming van een huurkas. Maar ga je nou...

Het glazen huis van Vlaardingen

Vlaardingen 11 december 2015 - Als steun voor 3FM’s Serious Request heeft ook Vlaardingen...

Onze nieuwe website is online!

Na weken en weken van zwoegen, slapeloze nachten én plezierig werken presenteren we vol...

Kasverhuur voor evenementen nieuwe trend

22 Oktober 2014. Een tijdelijke ruimte neerzetten tegen een schappelijke vergoeding is vaak een...